Sundanesiska

Wilujeng Sumping ka CE Swédia

Kami ngabantosan klién internasional ngalanglang alam bisnis Swédia. Konsultan kami henteu rurusuhan dina neuleuman pausahaan, téknologi, tur sasaran bisnis anjeun. Solusi anu kami tawarkeun bakal salawasna dirancang husus kanggo kabutuhan anjeun anu unik.
Swédia mangrupikeun negara anu maju tur beunghar kalayan seueur pisan kasempetan – tempat anu sampurna pikeun anjeun makin dikenal di dunya tur milari pasar anyar.

1 Forbes nembé milih Swédia janten negara anu pangsaéna kanggo ngalakukeun bisnis – tempat anu cocog kanggo invéstor

2 Swédia ngagaduhan PDB nominal per kapita $56.956 tur standar hirup anu pangluhurna tibatan di mana waé di dunya

3 Ékonomi digital paling maju di Éropa tur wilayah anu masyarakatna paling payun dina hal teu maké artos tunai

4 Indéks Persaingan Global parantos nempatkeun Swédia janten negara anu paling bersaing di dunya

5 Swédia dianggap negara UE anu paling inovatif, kalayan jumlah patén pangluhurna per kapita

6 Swédia paling siap dibandingkeun negara anu sanésna di dunya kanggo ngahontal Sasaran Pangembangan Salawasna PBB

KONSULTASI

ANALISA PASAR

PANALUNGTIKAN

KANTOR VIRTUAL

TARJAMAHAN

0
TAUN DINA BISNIS
0
RÉNCANG DAMEL PROFÉSIONAL
0
KLIÉN HÉBAT
0 %
JAMINAN KAPUASAN
Solusi Husus
Tiap klién béda - Tiap proyék béda - Kusabab kitu kami teu lirén ngusahakeun masihan solusi anu husus, dirancang pikeun saluyu jeung kabutuhan tur sasaran husus anjeun.
Pengetahuan Lokal
Konéksi kami anu caket sareng agén pamaréntah, institusi, tur pausahaan Swédia ngajantenkeun kami tiasa méréskeun masalah anjeun, gancang tur gampang
Manpaatkeun Kaahlian Kami
Anjeun ku kami dibantosan supados suksés - Pangaweruh kami anu dikumpulkeun mangtaun-taun mangrupikeun konci kanggo kasuksésan anjeun di Swédia
Pangukuran tur Pangaweruh
Sadaya stratégi tur tindakan anu kami sarankeun ngagaduhan jalur anu jelas keur ngukur pangaruhna kana sasaran bisnis tur pamasaran anjeun
Kasampurnaan Layanan
Hasil kami langsung pakait sareng kualitas layanan anu kami pasihkeun, tur ahirna kana kasuksésan anjeun - Kami aya pikeun ngabantosan anjeun dina unggal léngkah

Warta panganyarna

Loading RSS Feed
Hayu pilarian kasempetan!

Nyarios sareng kami kanggo langkung terang

error: Innehållet är skyddat!