FAQJA KRYESORE

RRETH NESH

PËRKTHIMI

KLIENTËT

KONTAKTI

 

PËRKTHIME NË TË GJITHA GJUHËT NGA PËRKTHYES PROFESIONISTË

 

KUOTIM FALAS

Emri

E-mail

Telefoni

Data e kërkuar e dorëzimit

Gjuha burim (nga e cila do të përkthehet)

Gjuha destinacion (në të cilën do të përkthehet)

Bashkëngjisni dokument 1

Bashkëngjisni dokument 2

Mesazhi

 

10 %

zbritje për klientët e rinj

 

15

vjet në këtë industri

 

71

gjuhë

 

100 %

kënaqësi e garantuar e klientit

 

433

fusha tematike

 

1 448

përkthyes profesionistë

 

3 591

klientë në të gjithë botën

 

6 949

projekte të përfunduara

 

11 460 900

fjalë të përkthyera

 

1

agjenci përkthimi

 

KATËR PARIMET TONA BAZË

 

 

 

 


ËSHTË AQ E THJESHTË SI TË THUASH 1-2-3!

PLOTËSONI FORMULARIN NË TË DJATHTË DHE NA E DËRGONI

JU DO TË MERRNI NJË KUOTIM FALAS ME ÇMIMIN DHE DATËN E DORËZIMIT

NE DO TA KRYEJMË PUNËN E NGARKUAR DHE DO TA DORËZOJMË NË KOHË

CE

FREJGATAN 13

114 79

STOCKHOLM

SUEDI

INFO@CE.SE

www.textservice.se