Pashto

Översättning till pashto

Pashto är Afghanistans största språk, och är modersmål för 24 % av landets invånare. Språket talas också i angränsande delar av Pakistan, totalt 15,42 % av befolkningen. Pashto har betecknats som ett makrospråk omfattande tre språk: central, nordlig och sydlig pashto. Litteraturen på pashto är starkt influerad av persisk litteratur.

Att välja en pålitlig och professionell översättningsbyrå för översättning av era dokument är otroligt viktigt. Vi på CE förstår viktigheten i att kommunicera ert budskap på ett klart och tydligt sätt. Med hjälp av ett dedikerat team av kvalificerade översättare kan vi konvertera ert material till och från över 70 språk. Och vi gör det gärna till personer som behöver översättning till och från pashto!

Tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Översättningsproceduren

Vi översätter till pashto

Humaidaan Ally

Saalih Kanan

Rafeeda Jafri

Jaleela Mahmoud

Rafeeq Rehmann

Haniyya Qasim

Östiranskt språk, officiellt språk i Afghanistan och modersmål för nästan hälften av landets invånare liksom för människor i Pakistans västliga provinser, tillsammans 41 miljoner (2009). Språket är litterärt belagt åtminstone sedan 1500-talet och talas i dag i ett flertal dialekter. Dessa kan indelas i två huvudgrupper, en östlig (Peshawar, Jalalabad) och en västlig (Qandahar). Skillnaden mellan dialekterna är huvudsakligen fonetisk, vilket underlättar bruket av ett gemensamt skriftsystem, en modifiering av det arabiska alfabetet. Förutom de dialektala varianterna av vissa konsonanter kännetecknas pashto fonetiskt av en serie retroflexa konsonanter, rörlig tryckaccent och ett rikt formsystem i fråga om både nomina och verb.

Låt oss utforska möjligheterna!

Kontakta oss och få reda på mer

error: Innehållet är skyddat!