Textservice Översättningsbyrå

Att välja en pålitlig och professionell översättningsbyrå för översättning av era dokument är otroligt viktigt. Vi på Textservice förstår viktigheten i att kommunicera ert budskap på ett klart och tydligt sätt. Med hjälp av ett dedikerat team av kvalificerade översättare kan vi konvertera ert material till och från över 70 språk. Och vi gör det gärna till personer som behöver översättning till uzbekiska!

Vad kostar det och när kan översättningen vara klar?

Skicka ett mail till info@textservice.se, bifoga filerna som skall översättas och beskriv uppdraget så utförligt som möjligt. Ange företag, namn, adress, telefonnummer samt till vilka språk översättningen ska göras, så återkommer vi inom kort med prisförslag och leveransdatum på projektet.

Tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Översättningsproceduren

1. Kontakt

ikona optKontakta oss redan idag per telefon eller e-post

2. Översikt

ikonhus optVi diskuterar och analyserar jobbet som ska göras


3. Prisförslag

ikondokument optNi får en gratis och tydlig offert med utförandedatum

4. Plan

ikonkalender optEn detaljerad projektplan tas fram för arbetet


5. Utförande

ikongubbe optVåra duktiga experter genomför uppdraget

6. Resultat

ikonstjärna optHög kvalitet, nöjda kunder, fortsatt samarbeteVi översätter till uzbekiska!


Aziz Gaipov


Umida Bondareva


Makhmud Oripov


Gulnora Kubayeva


Timur Yoldoshev


Durdona Rakhmanova


Språk inom den sydöstra gruppen av turkspråken. Det talas i Uzbekistan och de omgivande centralasiatiska republikerna samt i Afghanistan och Kina av sammanlagt 26 miljoner (2008). Dialektskillnaderna är avsevärda. Standarduzbekiska är baserad på de dialekter som har sitt centrum i Tasjkent–Ferganaområdena.

Kyrillisk skrift infördes under sovjetisk tid, på 1940-talet. En övergång till latinskt alfabet skulle enligt parlamentsbeslut från 1993 och senare vara slutförd till 2010 men var ännu 2015 inte helt genomförd. Påverkan från iranska språk, främst persiska och sedermera tadzjikiska, har bl.a. lett till förlust av den för turkspråken karakteristiska vokalharmonin.

Kontakt