Textservice Översättningsbyrå

Att välja en pålitlig och professionell översättningsbyrå för översättning av era dokument är otroligt viktigt. Vi på Textservice förstår viktigheten i att kommunicera ert budskap på ett klart och tydligt sätt. Med hjälp av ett dedikerat team av kvalificerade översättare kan vi konvertera ert material till och från över 70 språk. Och vi gör det gärna till personer som behöver översättning till slovenska!

Vad kostar det och när kan översättningen vara klar?

Skicka ett mail till info@textservice.se, bifoga filerna som skall översättas och beskriv uppdraget så utförligt som möjligt. Ange företag, namn, adress, telefonnummer samt till vilka språk översättningen ska göras, så återkommer vi inom kort med prisförslag och leveransdatum på projektet.

Tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Översättningsproceduren

1. Kontakt

ikona optKontakta oss redan idag per telefon eller e-post

2. Översikt

ikonhus optVi diskuterar och analyserar jobbet som ska göras


3. Prisförslag

ikondokument optNi får en gratis och tydlig offert med utförandedatum

4. Plan

ikonkalender optEn detaljerad projektplan tas fram för arbetet


5. Utförande

ikongubbe optVåra duktiga experter genomför uppdraget

6. Resultat

ikonstjärna optHög kvalitet, nöjda kunder, fortsatt samarbeteVi översätter till slovenska!


Izidor Djaniš


Paša Šurbek


Predrag Modić


Eržebet Mevec


Alenčica Volčini


Anes Šviligoj


Sydslaviskt språk, officiellt språk i Slovenien och modersmål för ca 2,2 miljoner, varav 1,7 miljoner i Slovenien (88 % av befolkningen). Stora grupper talare finns också i Italien, Österrike och USA. Slovenskan är mycket dialektsplittrad. Det äldsta bevarade skriftliga aktstycket på ett slaviskt språk är de på slovenska avfattade Freisingdokumenten från 900–1000-talen. Standardspråket uppkom på 1500- och 1600-talen ur dialekten i Dolenjska men har senare berikats med inslag från andra dialekter. Slovenskan har rörlig tryckaccent och skillnad mellan långa och korta vokaler i betonad stavelse. Tonaccent finns men är inte obligatorisk i standardspråket. Språket skrivs med latinskt alfabet med tillsats av diakritiska tecken. Inom grammatiken märks flera från slavisk synpunkt ålderdomliga drag som dualis och supinum.

Kontakt