Textservice Översättningsbyrå

Att välja en pålitlig och professionell översättningsbyrå för översättning av era dokument är otroligt viktigt. Vi på Textservice förstår viktigheten i att kommunicera ert budskap på ett klart och tydligt sätt. Med hjälp av ett dedikerat team av kvalificerade översättare kan vi konvertera ert material till och från över 70 språk. Och vi gör det gärna till personer som behöver översättning till pashto!

Vad kostar det och när kan översättningen vara klar?

Skicka ett mail till info@textservice.se, bifoga filerna som skall översättas och beskriv uppdraget så utförligt som möjligt. Ange företag, namn, adress, telefonnummer samt till vilka språk översättningen ska göras, så återkommer vi inom kort med prisförslag och leveransdatum på projektet.

Tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Översättningsproceduren

1. Kontakt

ikona optKontakta oss redan idag per telefon eller e-post

2. Översikt

ikonhus optVi diskuterar och analyserar jobbet som ska göras


3. Prisförslag

ikondokument optNi får en gratis och tydlig offert med utförandedatum

4. Plan

ikonkalender optEn detaljerad projektplan tas fram för arbetet


5. Utförande

ikongubbe optVåra duktiga experter genomför uppdraget

6. Resultat

ikonstjärna optHög kvalitet, nöjda kunder, fortsatt samarbeteVi översätter till pashto!


Humaidaan Ally


Saalih Kanan


Rafeeda Jafri


Jaleela Mahmoud


Rafeeq Rehmann


Haniyya Qasim


Östiranskt språk, officiellt språk i Afghanistan och modersmål för nästan hälften av landets invånare liksom för människor i Pakistans västliga provinser, tillsammans 41 miljoner (2009). Språket är litterärt belagt åtminstone sedan 1500-talet och talas i dag i ett flertal dialekter. Dessa kan indelas i två huvudgrupper, en östlig (Peshawar, Jalalabad) och en västlig (Qandahar). Skillnaden mellan dialekterna är huvudsakligen fonetisk, vilket underlättar bruket av ett gemensamt skriftsystem, en modifiering av det arabiska alfabetet. Förutom de dialektala varianterna av vissa konsonanter kännetecknas pashto fonetiskt av en serie retroflexa konsonanter, rörlig tryckaccent och ett rikt formsystem i fråga om både nomina och verb.

Artiklar om pashto


    Kontakt