Textservice Översättningsbyrå

Att välja en pålitlig och professionell översättningsbyrå för översättning av era dokument är otroligt viktigt. Vi på Textservice förstår viktigheten i att kommunicera ert budskap på ett klart och tydligt sätt. Med hjälp av ett dedikerat team av kvalificerade översättare kan vi konvertera ert material till och från över 70 språk. Och vi gör det gärna till personer som behöver översättning till malayalam!

Vad kostar det och när kan översättningen vara klar?

Skicka ett mail till info@textservice.se, bifoga filerna som skall översättas och beskriv uppdraget så utförligt som möjligt. Ange företag, namn, adress, telefonnummer samt till vilka språk översättningen ska göras, så återkommer vi inom kort med prisförslag och leveransdatum på projektet.

Tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Översättningsproceduren

1. Kontakt

ikona optKontakta oss redan idag per telefon eller e-post

2. Översikt

ikonhus optVi diskuterar och analyserar jobbet som ska göras


3. Prisförslag

ikondokument optNi får en gratis och tydlig offert med utförandedatum

4. Plan

ikonkalender optEn detaljerad projektplan tas fram för arbetet


5. Utförande

ikongubbe optVåra duktiga experter genomför uppdraget

6. Resultat

ikonstjärna optHög kvalitet, nöjda kunder, fortsatt samarbeteVi översätter till malayalam!


Karuna Lalla


Savarna Sarna


Mithra Mapkar


Lais Ahluwalia


Chamunda Muni


Varen Bajwa


Dravidiskt språk talat av 39,6 miljoner (2009), främst i den sydindiska delstaten Kerala, där det är officiellt språk. Det är även huvudspråket på ögruppen Lackadiverna. Stora emigrantgrupper, särskilt i Förenade arabemiraten, har malayalam som hemspråk. Det talade språket har åtminstone tre regionala dialekter och flera sociala. Språket var ursprungligen en dialekt av tamil, som det står nära. I inskrifter från 900-talet framträdde det som eget språk med egen skrift, och en egen litteratur utvecklades från 1100-talet. Parallellt med den rena malayalamlitteraturen fanns en särskild litterär dialekt, manipravala, som är ett slags sanskritiserad tamil/malayalam, och den blomstrade särskilt under 1300- och 1400-talen. Den moderna malayalamlitteraturen är mycket rikhaltig och omfattar även en dramatisk litteratur som särskilt hör samman med Keralas danstraditioner.

Kontakt