Textservice Översättningsbyrå

Att välja en pålitlig och professionell översättningsbyrå för översättning av era dokument är otroligt viktigt. Vi på Textservice förstår viktigheten i att kommunicera ert budskap på ett klart och tydligt sätt. Med hjälp av ett dedikerat team av kvalificerade översättare kan vi konvertera ert material till och från över 70 språk. Och vi gör det gärna till personer som behöver översättning till khmer!

Vad kostar det och när kan översättningen vara klar?

Skicka ett mail till info@textservice.se, bifoga filerna som skall översättas och beskriv uppdraget så utförligt som möjligt. Ange företag, namn, adress, telefonnummer samt till vilka språk översättningen ska göras, så återkommer vi inom kort med prisförslag och leveransdatum på projektet.

Tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Översättningsproceduren

1. Kontakt

ikona optKontakta oss redan idag per telefon eller e-post

2. Översikt

ikonhus optVi diskuterar och analyserar jobbet som ska göras


3. Prisförslag

ikondokument optNi får en gratis och tydlig offert med utförandedatum

4. Plan

ikonkalender optEn detaljerad projektplan tas fram för arbetet


5. Utförande

ikongubbe optVåra duktiga experter genomför uppdraget

6. Resultat

ikonstjärna optHög kvalitet, nöjda kunder, fortsatt samarbeteVi översätter till khmer!


Aang Davuth


Hun Narith


Khat Thom


Prum Noreaksey


Muoy Kaliyan


Ouch Sovannary


Huvudspråket i Kambodja; dessutom talas det i Surin-provinsen i Thailand, totalt drygt 16 miljoner talare (2009). Khmer hör till gruppen mon-khmerspråk inom den austroasiatiska språkfamiljen. Det är inget tonspråk; liksom många andra mon-khmerspråk har det ett stort vokalsystem (8 korta vokaler, 10 långa och 13 diftonger). Ordböjning saknas, men avledning med prefix och infix förekommer (t.ex. soom ’tigga’, smoom ’tiggare’). Ordföljden mellan satsens huvuddelar är subjekt–verb–objekt (SVO-språk). Khmer skrivs med ett alfabet som härstammar från den indiska brahmiskriften. Den äldsta kända texten är en steninskription från Angkor Borei i södra Kambodja, daterad till år 611, och khmer är näst efter cham och mon det äldsta inhemska skriftspråket i Sydöstasien. Det finns ett stort antal steninskriptioner bevarade från tiden för Angkorriket (800-talet till 1400-talet), som tidvis omfattade större delen av Sydöstasiens fastland. Khmer var under lång tid ett av de kulturellt mest betydande språken i Sydöstasien, och de alfabet som används för thai och lao har utvecklats ur khmerskriften.

Kontakt