Textservice Översättningsbyrå

Att välja en pålitlig och professionell översättningsbyrå för översättning av era dokument är otroligt viktigt. Vi på Textservice förstår viktigheten i att kommunicera ert budskap på ett klart och tydligt sätt. Med hjälp av ett dedikerat team av kvalificerade översättare kan vi konvertera ert material till och från över 70 språk. Och vi gör det gärna till personer som behöver översättning till kazakiska!

Vad kostar det och när kan översättningen vara klar?

Skicka ett mail till info@textservice.se, bifoga filerna som skall översättas och beskriv uppdraget så utförligt som möjligt. Ange företag, namn, adress, telefonnummer samt till vilka språk översättningen ska göras, så återkommer vi inom kort med prisförslag och leveransdatum på projektet.

Tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Översättningsproceduren

1. Kontakt

ikona optKontakta oss redan idag per telefon eller e-post

2. Översikt

ikonhus optVi diskuterar och analyserar jobbet som ska göras


3. Prisförslag

ikondokument optNi får en gratis och tydlig offert med utförandedatum

4. Plan

ikonkalender optEn detaljerad projektplan tas fram för arbetet


5. Utförande

ikongubbe optVåra duktiga experter genomför uppdraget

6. Resultat

ikonstjärna optHög kvalitet, nöjda kunder, fortsatt samarbeteVi översätter till kazakiska!


Gulbahram Iskanderev


Taras Sultanov


Dilyara Orazev


Saken Yerbolev


Alibi Nurbekov


Oryngul Ardagerov


Turkspråk talat huvudsakligen i Kazakstan, där det är officiellt språk, och i angränsande republiker (sammanlagt för drygt 11 miljoner, 2009). Det talas även av minoriteter i Kina (norra Xinjiang) och Afghanistan. Kazakiskan hör till den nordvästliga (kiptjakiska) gruppen av turkspråk och uppvisar fonetiska och lexikaliska likheter med t.ex. tatariskan, bl.a. många mongoliska lånord. Dialektskillnaderna är trots det vidsträckta språkområdet relativt små; karakalpakiskan fick under den sovjetiska perioden status av självständigt språk. Ett kazakiskt skriftspråk började utvecklas under andra hälften av 1800-talet på grundval av nordvästdialekten och skrevs ursprungligen med arabisk skrift, från 1929 med latinskrift och sedan 1940 med kyrilliskt alfabet. I Kina används arabisk skrift; under perioden 1976–1982 användes ett på pinyin-skriften baserat latinalfabet, efter ett principbeslut om detta på 1960-talet.

Kontakt