Textservice Översättningsbyrå

Att välja en pålitlig och professionell översättningsbyrå för översättning av era dokument är otroligt viktigt. Vi på Textservice förstår viktigheten i att kommunicera ert budskap på ett klart och tydligt sätt. Med hjälp av ett dedikerat team av kvalificerade översättare kan vi konvertera ert material till och från över 70 språk. Och vi gör det gärna till personer som behöver översättning till gujarati!

Vad kostar det och när kan översättningen vara klar?

Skicka ett mail till info@textservice.se, bifoga filerna som skall översättas och beskriv uppdraget så utförligt som möjligt. Ange företag, namn, adress, telefonnummer samt till vilka språk översättningen ska göras, så återkommer vi inom kort med prisförslag och leveransdatum på projektet.

Tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Översättningsproceduren

1. Kontakt

ikona optKontakta oss redan idag per telefon eller e-post

2. Översikt

ikonhus optVi diskuterar och analyserar jobbet som ska göras


3. Prisförslag

ikondokument optNi får en gratis och tydlig offert med utförandedatum

4. Plan

ikonkalender optEn detaljerad projektplan tas fram för arbetet


5. Utförande

ikongubbe optVåra duktiga experter genomför uppdraget

6. Resultat

ikonstjärna optHög kvalitet, nöjda kunder, fortsatt samarbeteVi översätter till gujarati!


Soma Loliyekar


Bhikkhuni Arya


Sanjiv Sanghvi


Anand Pingle


Kamala Jaitley


Ram Sheladia


Indoariskt språk som är officiellt regionalt språk i delstaten Gujarat i västra Indien. Det talas av ca 51 miljoner människor (2009) och hade fram till 1400-talet gemensam utveckling ur medelindiska med rajasthani. Gujarati har utvecklat en egen variant av nagariskriften. Språket skiljer sig från de andra indoariska språken framför allt genom att det har behållit fler strukturdrag från äldre stadier, t.ex. ett rikare förråd av böjningsformer, särskilt hos substantiv och pronomen, och fler rester av de ursprungliga finita verbformerna. Från 1300-talet har språket använts inom religionen jainism och från 1400-talet också inom hinduism och parsism. En rik poetisk och berättande tradition på gujarati tar sin början med Premanand under senare delen av 1600-talet. Under 1900-talet profilerades gujaratilitteraturen i fråga om genrer och stilarter starkt av Gandhis politiska författarskap.

Kontakt