Textservice Översättningsbyrå

Att välja en pålitlig och professionell översättningsbyrå för översättning av era dokument är otroligt viktigt. Vi på Textservice förstår viktigheten i att kommunicera ert budskap på ett klart och tydligt sätt. Med hjälp av ett dedikerat team av kvalificerade översättare kan vi konvertera ert material till och från över 70 språk. Och vi gör det gärna till personer som behöver översättning till burmesiska!

Vad kostar det och när kan översättningen vara klar?

Skicka ett mail till info@textservice.se, bifoga filerna som skall översättas och beskriv uppdraget så utförligt som möjligt. Ange företag, namn, adress, telefonnummer samt till vilka språk översättningen ska göras, så återkommer vi inom kort med prisförslag och leveransdatum på projektet.

Tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Översättningsproceduren

1. Kontakt

ikona optKontakta oss redan idag per telefon eller e-post

2. Översikt

ikonhus optVi diskuterar och analyserar jobbet som ska göras


3. Prisförslag

ikondokument optNi får en gratis och tydlig offert med utförandedatum

4. Plan

ikonkalender optEn detaljerad projektplan tas fram för arbetet


5. Utförande

ikongubbe optVåra duktiga experter genomför uppdraget

6. Resultat

ikonstjärna optHög kvalitet, nöjda kunder, fortsatt samarbeteVi översätter till burmesiska!


Zin Yaza


Khine Aye


Zeyar Aung


Yu Khaing


Htut Kan


Thawdar Yee


Yipho-burmanskt språk inom den tibetoburmanska språkgruppen. Burmesiska är officiellt språk i Burma, där det talas som första språk av drygt 33 miljoner (2007). De första inskriptionerna på burmesiska går tillbaka till 1100-talet. Burmesiska är ett isolerande språk, dvs. ordböjning saknas, och grammatiska relationer uttrycks med hjälp av ordföljd och partiklar. Det har tre betydelseskiljande toner. Verbet står alltid sist i satsen. Skriften härstammar från ett av de äldre sydindiska skriftsystemen.

Kontakt