Textservice Översättningsbyrå

Att välja en pålitlig och professionell översättningsbyrå för översättning av era dokument är otroligt viktigt. Vi på Textservice förstår viktigheten i att kommunicera ert budskap på ett klart och tydligt sätt. Med hjälp av ett dedikerat team av kvalificerade översättare kan vi konvertera ert material till och från över 70 språk. Och vi gör det gärna till personer som behöver översättning till azerbajdzjanska!

Vad kostar det och när kan översättningen vara klar?

Skicka ett mail till info@textservice.se, bifoga filerna som skall översättas och beskriv uppdraget så utförligt som möjligt. Ange företag, namn, adress, telefonnummer samt till vilka språk översättningen ska göras, så återkommer vi inom kort med prisförslag och leveransdatum på projektet.

Tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Översättningsproceduren

1. Kontakt

ikona optKontakta oss redan idag per telefon eller e-post

2. Översikt

ikonhus optVi diskuterar och analyserar jobbet som ska göras


3. Prisförslag

ikondokument optNi får en gratis och tydlig offert med utförandedatum

4. Plan

ikonkalender optEn detaljerad projektplan tas fram för arbetet


5. Utförande

ikongubbe optVåra duktiga experter genomför uppdraget

6. Resultat

ikonstjärna optHög kvalitet, nöjda kunder, fortsatt samarbeteVi översätter till azerbajdzjanska!


Tural Huseynov


Gulnara Samedov


Anar Mammadov


Sevda Abdulin


Yusif Ibragimov


Parvana Zadeh


Ett turkspråk som är officiellt språk och majoritetsspråk i Azerbajdzjan, där det talas av ca 6 miljoner. Det är också det största minoritetsspråket i Iran, där det talas framför allt i de nordligaste provinserna. Antalet talare i Iran är svårbestämt; en vanlig siffra är 17 miljoner, men den verkar i högsta laget med tanke på att befolkningen i kärnområdet inte överstiger 7–8 miljoner. Betydande minoriteter finns vidare i flera omkringliggande länder.

Tre skriftsystem har använts och används fortfarande: arabisk skrift (före 1929 och fortfarande vanligt i Iran), kyrillisk skrift (officiellt i Azerbajdzjanska SSR under sovjettiden efter 1938) och latinsk skrift (officiellt i Azerbajdzjan 1929–38 och sedan 1991).

Kontakt