Textservice Översättningsbyrå

Att välja en pålitlig och professionell översättningsbyrå för översättning av era dokument är otroligt viktigt. Vi på Textservice förstår viktigheten i att kommunicera ert budskap på ett klart och tydligt sätt. Med hjälp av ett dedikerat team av kvalificerade översättare kan vi konvertera ert material till och från över 70 språk. Och vi gör det gärna till personer som behöver översättning till amhariska!

Vad kostar det och när kan översättningen vara klar?

Skicka ett mail till info@textservice.se, bifoga filerna som skall översättas och beskriv uppdraget så utförligt som möjligt. Ange företag, namn, adress, telefonnummer samt till vilka språk översättningen ska göras, så återkommer vi inom kort med prisförslag och leveransdatum på projektet.

Tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Översättningsproceduren

1. Kontakt

ikona optKontakta oss redan idag per telefon eller e-post

2. Översikt

ikonhus optVi diskuterar och analyserar jobbet som ska göras


3. Prisförslag

ikondokument optNi får en gratis och tydlig offert med utförandedatum

4. Plan

ikonkalender optEn detaljerad projektplan tas fram för arbetet


5. Utförande

ikongubbe optVåra duktiga experter genomför uppdraget

6. Resultat

ikonstjärna optHög kvalitet, nöjda kunder, fortsatt samarbeteVi översätter till amhariska!


Lola Abate


Yohannes Teka


Mengistu Kebe


Sara Melaku


Samuel Gessesse


Yared Al Amoudi


Semitiskt språk, officiellt språk i Etiopien med drygt 27 miljoner talare (2009). Amhariskan delar en rad särdrag med övriga semitiska språk i Etiopien, t.ex. ejektiva konsonanter, subjekt–objekt–verb-ordföljd (SOV-språk) samt talrika lånord från de kushitiska språken. Amhariskans syntax är komplicerad, med förkärlek för långa serier av underordnade satser och nominala satsförkortningar. Det skrivs med den traditionella etiopiska skriften. Språket var dokumenterat i poetiska texter redan på 1300-talet, men ersatte först under 1800-talet geez, Etiopiens klassiska språk, som officiellt skriftspråk.

Kontakt