Haitiska

Översättning till haitiska

Haitiska, eller haitisk kreol, är ett språk som talas av cirka tolv miljoner människor världen över. Språket är tillsammans med franska officiellt språk i republiken Haiti, där drygt åtta miljoner talar det. Haitiska är det kreolspråk som har flest talare och det bygger huvudsakligen på franska.

Att välja en pålitlig och professionell översättningsbyrå för översättning av era dokument är otroligt viktigt. Vi på CE förstår viktigheten i att kommunicera ert budskap på ett klart och tydligt sätt. Med hjälp av ett dedikerat team av kvalificerade översättare kan vi konvertera ert material till och från över 70 språk. Och vi gör det gärna till personer som behöver översättning till och från haitiska!

Tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Översättningsproceduren

Vi översätter till haitiska

Emmanuel Janvier

Sabatina Revolus

Robert Adrien

Gaby Derisme

James Ostavien

Kensia Volmar

I stort sett hela befolkningen i Haiti talar haitiska, ett franskbaserat kreolspråk. Detta hade fram till 1987 nekats officiell status av den styrande elit (omkring 5 % av landets befolkning) som behärskar franska. På senare tid har dock haitiska börjat användas alltmer, t.ex. i undervisningen, och betraktas nu som officellt språk vid sidan om franska.

Låt oss utforska möjligheterna!

Kontakta oss och få reda på mer

error: Innehållet är skyddat!