Cebuano

Översättning till cebuano

Cebuano är ett språk inom språkgruppen bisaya. 2007 talades det av cirka 21 miljoner människor. Det är även namnet på folket som har cebuano som modersmål, och det är den största folkgruppen på Filippinerna. Cebuano är huvudspråk i stora delar av centrala och södra Filippinerna och talas framför allt på öarna Cebu, Negros, Bohol och Leyte.

Att välja en pålitlig och professionell översättningsbyrå för översättning av era dokument är otroligt viktigt. Vi på CE förstår viktigheten i att kommunicera ert budskap på ett klart och tydligt sätt. Med hjälp av ett dedikerat team av kvalificerade översättare kan vi konvertera ert material till och från över 70 språk. Och vi gör det gärna till personer som behöver översättning till och från cebuano!

Tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Översättningsproceduren

Vi översätter till cebuano

Malakai Alonzo

Kelly Aurora Manrique

Chano Divero Bautista

Elmer Jeremias Estolas

Rosamar Montederamos

Juana Basan

Västaustronesiskt språk inom språkgruppen bisaya; det talas av 21 miljoner (2007). Cebuano är även benämning på det folk som har språket som första språk. Det är den största folkgruppen på Filippinerna, framför allt på öarna Cebu, Negros, Bohol och Leyte. Cebuano har en lång skrifttradition grundad på en inhemsk stavelseskrift, men efter den spanska erövringen av Filippinerna på 1500-talet skrivs språket med det latinska alfabetet. Numera används cebuano sällan inom litteraturen, men det är relativt vanligt i tidningar och i filmer.

Låt oss utforska möjligheterna!

Kontakta oss och få reda på mer

error: Innehållet är skyddat!