Burmesiska

Översättning till burmesiska

Burmesiska är ett lolo-burmanskt språk med 32 319 700 talare, varav majoriteten, 32 miljoner, i Burma samt 300 000 i Bangladesh och en del i Västmalaysia, Thailand och USA.

CE översättningsbyrå har lång erfarenhet av översättning till burmesiska. Testa oss – ni kommer inte att ångra er.

Att välja en pålitlig och professionell översättningsbyrå för översättning av era dokument är otroligt viktigt. Vi på CE förstår viktigheten i att kommunicera ert budskap på ett klart och tydligt sätt. Med hjälp av ett dedikerat team av kvalificerade översättare kan vi konvertera ert material till och från över 70 språk. Och vi gör det gärna till personer som behöver översättning till och från burmesiska!

Tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Översättningsproceduren

Vi översätter till burmesiska

Zin Yaza

Khine Aye

Zeyar Aung

Yu Khaing

Htut Kan

Thawdar Yee

Yipho-burmanskt språk inom den tibetoburmanska språkgruppen. Burmesiska är officiellt språk i Burma, där det talas som första språk av drygt 33 miljoner (2007). De första inskriptionerna på burmesiska går tillbaka till 1100-talet. Burmesiska är ett isolerande språk, dvs. ordböjning saknas, och grammatiska relationer uttrycks med hjälp av ordföljd och partiklar. Det har tre betydelseskiljande toner. Verbet står alltid sist i satsen. Skriften härstammar från ett av de äldre sydindiska skriftsystemen.

Låt oss utforska möjligheterna!

Kontakta oss och få reda på mer

error: Innehållet är skyddat!