Priser/Offert

Vad kostar det att anlita oss?

Det snabbaste och enklaste sättet att besvara frågan är att fylla i vårt offertformulär nedan. Ange kontaktuppgifter, bifoga alla relevanta dokument och skicka det till oss. Beskriv projektet så ingående som möjligt. Du kan även kontakta oss direkt på info@ce.se. Bifoga filerna och ange utförlig information om uppdraget.

En projektledare kommer att kontakta dig inom kort med en detaljerad offert bestående av prisförslag och föreslaget leveransdatum.

Varje kund är unik. Varje uppdrag är unikt. Därför blir också varje offert unik. Vi hanterar olika projekt varje dag och av den orsaken anpassas också offerten efter många olika faktorer som t.ex. typ av tjänst, språk, dokumentformat, teknikalitet, leveranstid, samt eventuella speciella önskemål från kundens sida.

För projekt med höga volymer kan vi erbjuda mängdrabatter som fastställs av antal ord, språkkombinationer, format och tidsram. Rabatter erbjuds även för långsiktiga projekt och långvariga samarbetsrelationer.

Offertformulär

Det är lika enkelt som

1 Fyll i formuläret till vänster och skicka till oss, eller skicka ett vanligt mail med samma information

2 Inom kort kommer du att få ett gratis kostnadsförslag inklusive föreslaget leveransdatum

3 Efter att du godkänt offerten går vi igång med uppdraget och levererar i tid när det är slutfört

Frågor & Svar

Det finns flera anledningar till prisskillnaderna mellan olika språkkombinationer, som exempelvis sällsynthet eller popularitet för en språkkombination och eftersom vi endast använder infödda översättare inverkar också ekonomiska faktorer och standardpriser för översättningar i landet där översättaren är bosatt.

Fakturor måste betalas inom 30 dagar från mottagandet av de översatta dokumenten, såvida inget annat har överenskommits. När du tar emot din översättning, kommer du även att få en elektronisk faktura med betalningsuppgifter och instruktioner.

Alla våra översättare är infödda (dvs. översätter till sitt modersmål), därför inkluderar alla våra priser denna tjänst. Vi tar inte extra betalt för infödda översättare.

Nej. Översättningar som kräver mer kunskap och tid än en enklare översättning kommer givetvis att vara dyrare – dock innebär ett lågt pris helt enkelt en annorlunda servicenivå. CE kommer aldrig av någon anledning att sänka kvaliteten för slutprodukten.

Ja, varje kostnadsförslag från CE översättningsbyrå inkluderar detta.

Nej, alla kostnadsförslag tillhandahålls gratis, inklusive alla eventuella påföljande ändringar i dem.

CE har en allmän tidsram som specificeras för varje servicenivå (mellan 600 och 2 000 ord per arbetsdag) och projekt som kräver snabbare leverans än inom den allmänna tidsramen kommer att inkludera en expressavgift beroende av textens längd, språkkombination och specificerad tidsram. Din projektledare kan ge dig ett exakt kostnadsförslag.

CE kräver ibland betalning i förskott för projekt från privata kunder och delbetalning eller full betalning för stora beställningar eller den första beställningen. Var god fråga din projektledare om information angående betalningsmetoder.

Beroende på typ av projekt kan ett rabatterat pris ibland erbjudas för längre tidsramar. Hör med din projektledare om ett exakt prisförslag.

Nej. Det finns inga dolda kostnader och inget kommer att läggas till din faktura som inte ingick i det ursprungliga kostnadsförslaget. Varje offert från CE inkluderar samtliga omkostnader och inga projekt påbörjas utan skriftligt medgivande från din sida.

error: Innehållet är skyddat!