Om oss

Ni är i goda händer

Företaget som så småningom blev CE grundades 1999 för att erbjuda snabba, lättillgängliga tjänster av hög kvalitet åt företag i hela Sverige och resten av världen. Vi vet hur viktig tiden är för företag, där en försening på bara några minuter kan få allvarliga konsekvenser – och därför har vi föresatt oss att utan undantag leverera i rätt tid och till rätt pris.

Inget är omöjligt i den digitala världen – testa oss och upptäck själv.

Med CE som samarbetspartner behöver ni inte oroa er för leveranstider, kvalitet eller betalning. Utan byråkrati, pappersarbete, onödigt slöseri med tid eller betungande priser erbjuder vi tjänster av högsta kvalitet åt en lång rad branscher.

Vi strävar ständigt efter att uppfylla, men helst överträffa, alla era krav och önskemål och anpassar varje projekt efter just era behov. Vår passion för text, språk och kultur i kombination med utomordentlig kundservice gör oss till det bästa valet i branschen.

När ni samarbetar med CE kan ni vara säkra på att få kvalitativt genomförda uppdrag, slutförda före deadline och inom avtalad budget.

 

Vi garanterar att ni blir

100 % nöjda med alla våra projekt.

Missa inga nyheter!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fullständigt förtroende

Våra kunder har fullständigt förtroende för hur vi utför vårt arbete. Vi är givetvis mycket glada över detta och det kan vara förklaringen till varför vi får behålla våra kunder – vissa av dem har vi samarbetat med ända sedan starten.

Förtroende bygger på erfarenhet. Hos CE strävar vi efter att tillhandahålla en tjänst som alltid gör våra kunder nöjda. Det är inte ovanligt att det är svåra hinder som måste klaras av. Vår grundinställning är att tillhandahålla högkvalitativa tjänster och det gäller varje dag, för alla projekt.

Vi får förtroendet att hantera en del av kundernas verksamhet. Det står mycket på spel i samband med det, i slutändan vårt och våra kunders rykte. Det är något vi inte tar lätt på hos CE. Våra kunder känner till det, och därför får vi deras fullständiga förtroende.

Positiv feedback!

Vi genomförde nyligen en kundundersökning och gjorde en trevlig upptäckt. Vi upptäckte att huvudanledningen till att våra kunder använder sig av CE, är för att de litar på oss.
error: Innehållet är skyddat!