Man opt

Квалификувани преведувачи кои преведуваат на мајчиниот јазик

Клучот на успехот за секоја добра преведувачка агенција е квалитетот на нејзините преведувачи. Нашите преведувачи се секогаш професионално квалификувани јазични стручни лица на коишто целниот јазик им е мајчин. Избрани се врз основа на нивното искуство и стручност во разни полиња на специјализација. Нашиот сложен процес на избор е гаранција дека услугите што ги извршуваме ќе ги задоволат Вашите очекувања.

Tjej opt

Некои од клиентите со коишто имаме соработувано низ годините

Microsoft • Atlas Copco • Metro Nordic • Fuji Autotech • Alstom • Geo Group • Nextron • Bioptech • AON Hewitt • Odd Molly • Skanska • Miele • Aerotec • Symantec • Skånemejerier • Loquax • Veritas • Aerfast • Eriksen • Quicksilver • Verbatim • Meca-Trade • Pharma-EU • Jilsén System • Profile Media • Omnia Läkemedel • Talk Finance • Unicon Products • Rica Hotels


 

10%

попуст за нови клиенти


100%

доверба и доверливост


100%

задоволство на клиентите – гарантирано!


100%

преведувачка агенција 

Целта ни е да бидеме преведувачки партнер што ќе го претпочитате

StjärnorOpt
Компанијата што најпосле ќе стане СЕ беше основана во 1999 година со цел да понуди брзи, сигурни и лесно достапни преведувачки услуги. Мотото на нашата преведувачка агенција е обезбедување преводи со висок квалитет во краток рок. Знаеме колку времето им значи на компаниите; доцнење од само неколку минути може да предизвика тешки последици. Затоа СЕ се обврзува да обезбеди извонредни преводи навреме и по разумна цена.

logogrönoptСо СЕ како преведувачки партнер, не треба да се грижите за времето на доставување, квалитетот или плаќањето. Нудиме врвни преводи за многу индустрии, без притоа да ги подложуваме клиентите на бирократија, административни постапки, изгубено време или прекумерно високи цени.

logorödoptПостојано тежнееме кон највисок квалитет и секој проект го приспособуваме кон барањата на соодветниот клиент. Страста за јазици и квалитет, во комбинација со извонредната услуга што ја добиваат клиентите, нè прави најдобар избор за сите Ваши преведувачки потреби.

logoblåoptКога соработувате со нас, може да бидете сигурни дека ќе добиете апсолутно точни преводи, доставени пред крајниот рок и во рамките на договорениот буџет. Гарантираме дека ќе бидете 100% задоволни од секој проект што ќе ни го доверите.


 

Премногу едноставно е!

1ПОПОЛНЕТЕ ГО ОБРАЗЕЦОТ ШТО СЕ НАОЃА НА ДЕСНАТА СТРАНА И ИСПРАТЕТЕ НИ ГО

2ЌЕ ДОБИЕТЕ БЕСПЛАТНА ПОНУДА СО ЦЕНА И РОК ЗА ИСПОРАКА

3НИЕ ЌЕ ЈА ИЗВРШИМЕ ЗАДАЧАТА И ЌЕ ВИ ЈА ДОСТАВИМЕ НАВРЕМЕ

Kонтакт

Textservice
Преведувачка агенција

Frejgatan 13
114 79  Stockholm
Шведска

+46 8 55 11 07 00

info@textservice.se

Бесплатна понуда