Mailformulär


Textlänk

Har ni en webbsajt kan ni lägga in en länk som pekar mot Textservice Översättningsbyrå. Vi hjälper gärna till med utformningen.

Inlägg

Har ni en blogg kan ni skriva ett blogginlägg och rekommendera våra tjänster. Ni har fria händer att utforma texten.

Sociala medier

Använder ni Facebook, Twitter, Instagram eller något annat socialt nätverk? Vi gör då gärna ett inlägg i ert flöde!

Bildannonser

Vill ni lägga in en snygg bildannons har vi flera olika storlekar att välja på. Meddela oss så skickar vi varierade förslag.


Inlägg

Skriv ett snyggt blogginlägg med en rekommendation att använda våra översättningstjänster. Du har fria händer att utforma texten, som t.ex:

”Här kommer ett litet snabbt tips! Gör som jag/vi och använd Textservice Översättningsbyrå när ni behöver översättning till olika språk. De använder sig av professionella expertöversättare med lång erfarenhet. Det är bara att skicka dokumenten som ska översättas, så återkommer en projektledare direkt med kostnadsfritt prisförslag och leveransdatum.”


Sociala medier

Har du många följare på Facebook, Twitter, Instagram eller annat socialt nätverk? Vi lägger gärna in ett sponsrat inlägg i ditt flöde! Till exempel:

”Bara ett snabbt tips! Behöver du en bra översättningsbyrå, rekommenderar jag att använda Textservice Översättningsbyrå. De översätter till och från över 70 språk!”

Bildannonser