Man opt

Përkthyes të kualifikuar të gjuhës amtare

Për një agjenci të mirë përkthimi, çelësi i suksesit është cilësia e përkthyesve të saj. Përkthyesit tanë janë gjithmonë ekspertë profesionalë të kualifikuar gjuhësorë të cilët kanë si gjuhë amtare gjuhën destinacion. Ata zgjidhen në bazë të eksperiencës së tyre dhe ekspertizës të fushave të ndryshme të specializimit. Procesi ynë kërkues i përzgjedhjes siguron që shërbimet që ne kryejmë të jenë në lartësinë e pritshmërive tuaja.

Tjej opt

Disa nga klientët me të cilët kemi punuar përgjatë viteve

Microsoft • Atlas Copco • Metro Nordic • Fuji Autotech • Alstom • Geo Group • Nextron • Bioptech • AON Hewitt • Odd Molly • Skanska • Miele • Aerotec • Symantec • Skånemejerier • Loquax • Veritas • Aerfast • Eriksen • Quicksilver • Verbatim • Meca-Trade • Pharma-EU • Jilsén System • Profile Media • Omnia Läkemedel • Talk Finance • Unicon Products • Rica Hotels


 

10%

zbritje për klientët e rinj


100%

besueshmëria dhe konfidencialiteti


100%

kënaqësi e garantuar e klientit


100%

agjenci përkthimi 

Qëllimi ynë është që të jemi partneri juaj i zgjedhur për përkthimin

StjärnorOpt
Kompania që do të bëhej më pas Textservice u themelua në 1999 me objektivin për të ofruar shërbime përkthimi të shpejta, të besueshme dhe lehtësisht të arritshme. Motoja e agjencisë tonë të përkthimit është ofrimi i përkthimeve me cilësi të lartë dhe dorëzim të shpejtë. Ne e dimë se sa e rëndësishme është koha për bizneset; një vonesë vetëm prej disa minutash mund të ketë pasoja të rënda. Prandaj Textservice zotohet që të ofrojë përkthime të shkëlqyera në kohë dhe me çmim të arsyeshëm.

logogrönoptMe një partner përkthimi si Textservice, ju nuk ju duhet të shqetësoheni për kohët e dorëzimit, cilësinë apo pagesat. Ne ofrojmë përkthime superiore për një sërë industrish, pa i krijuar klientëve tanë burokraci, shkresa, kohë të çuar dëm apo çmime të tepruara.

logorödoptNe përpiqemi vazhdimisht për cilësinë më të lartë dhe që t’ja përshtatim çdo projekt kërkesave të klientëve individualë. Pasioni ynë për gjuhën dhe cilësinë, e kombinuar me shërbimin tonë të shkëlqyer për klientin, na bën ne zgjedhjen më të mirë për të gjitha nevojat tuaja të përkthimit.

logoblåoptKur punoni me ne mund të jeni të sigurt që do të merrni absolutisht përkthime të sakta, dorëzim përpara afatit tuaj dhe brenda buxhetit të rënë dakord. Ne garantojmë që do të jeni 100% të kënaqur me çdo projekt që na e besoni neve për ta realizuar.


 

Është aq e thjeshtë si të thuash 1-2-3!

1PLOTËSONI FORMULARIN NË TË DJATHTË DHE NA E DËRGONI

2JU DO TË MERRNI NJË KUOTIM FALAS ME ÇMIMIN DHE DATËN E DORËZIMIT

3NE DO TA KRYEJMË PUNËN E NGARKUAR DHE DO TA DORËZOJMË NË KOHË

Kontakti

Textservice
Agjencia e përkthimit

Frejgatan 13
114 79  Stockholm
Suedi

+46 8 55 11 07 00

info@textservice.se

Kuotim falas